07.12.2008 13:48

itsenäisyyspäivän jälkeen

Written by Kalle Könkkölä
Rate this item
(0 votes)

Eilen vietettiin taas itsenäisyysjuhlia. Tänä vuonna emme olleet linnassa vaikka presidentinkanslia hupailussa näin kerrottiin. Hauskaa pilailua, josta ei voi loukkaantua. Ja olen kerran ajanut ptikän laahuksen päälle tunkoksessa. http://areena.yle.fi/toista?quality=hi&id=1703790.

 

En päässyt valtuustoon, vaan olikohan 13 varaedustaja. Eli harvoin tulee kutsua enää kokoukseen. Toivon voivani jatkaa rakennuslautakunnassa jäsenenä ja HUS:n hallituksessa myös jäsenenä. Katsotaan miten valinnat sitten menee.

Sain lopulta yli 500 ääntä joten ei tässä tarvitse sinänsä hävetä tulosta. Silti harmittaa, koska vaikutusmahdollisuudet pienenivät.

Suomen hallitus on ehdottanut minua YK:n vammaisasiodien erityisraportoijaksi. Haastava kolmevuotinen tehtävä. Ongelmana on se, että valtio ei ole varannut hankkeeseen lainkaan rahaa. Kolmen vuoden aikana tarvittaisiin n niljoona euroa. Voi olla, että hanke kaatuu siihen. Olen innostunut tehtävästä, koska se antaisi paljon mahodllisuuksia vaikuttaa vammaisten asemaan maailmassa.

Kalle

Last modified on 17.09.2010 15:02
Kalle Könkkölä

Kalle Könkkölä

E-mail: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Add comment