25.10.2008 13:47

25.10.08

Written by Kalle Könkkölä
Rate this item
(0 votes)

Kampanja on nyt loppunut minun osaltani. Ensiksi kiitos kaikille jotka autoitte minua matkan varrella. Paljon on tehty mutta paljon jäi tekemättä. Aika ja voimat ei riittänyt. Silti kampanjaani ei kannata hävetä. Nyt päätös on jätetty äänestäjien haltuun ja sitä on kunnioittaminen.

Tunnelma on hyvä. Monet monet ihmiset ovat jutelleet kanssani ja vain yksi vihainen ihminen. Kritiikkiä on tullut asiasta ja asian vierestä. Neuvoja on satanut, suurin osa hyviä. Jopa kiitosta on tullut mikä on harvinaista herkkua politiikan alalla.

Katutyö on kasvattavaa ja tarpeellista. Reaaliterapia on aina paikallaan. Jos minut valitaan valtuustoon olen taas paremmin selvillä asioista. Jos ei valita niin olen muuten viisaampi.

Nyt väsyttää. Olin ensin Tampereella Kynnys ry:n syyskokouksessa. Merkittävintä oli se, että Kynnys saa ensivuonna uuden puheenjohtajan. Jukka Kumpuvuori keskittyy tekemään väitöskirjaansa ja luopui tehtävästä. Uusi pj on Amu Urhonen. Amu on nuori teologian opiskelija mutta kokenut aktivisti. Muutenkin Kynnyksellä on mainio hallitus ja nuoria aktiiveja riittää hallitukseen.

Tampereelta vaalikasvihuoneelle ja tapaamaan ihmisiä.

Vaalipäiväksi luvataan myrskyä. Kuitenkin huomenna on hyvä päivä äänestää.

Last modified on 17.09.2010 15:02
Kalle Könkkölä

Kalle Könkkölä

E-mail: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen

Add comment