18.10.2007 13:43

18.10.07

Written by Kalle Könkkölä
Rate this item
(0 votes)

Olin tänään 6 tuntia vaalimökilla. On terveellistä olla ihmisten parissa ja kuunnella heidän murheitaan ja miksei ilojaankin. Suuri valtaosa ihmisistä on mukavia ja vain yksi vanhempi nainen haukkui minut perusteellisesti – en tosin ymmärtänyt miksi. Tiukkoja kysymyksiä ja keskusteluja, jos paljon rohkaisuakin.

Yksi kesksutelu käytiin Kauhajoen tapauksesta. Yhdellä oli yksiselitteinen vastaus – psykiatrien ja väärien lääkkeiden hoito. Ei taida ihan noin helposti selittyä mutta asia on vaikea käsittää ja varmaan on monia syitä. Jotain ahdistavaa maailmassa on kun noin epätoivoiseen toimintaan muutama nuori on ajatunut. Olemmeko liian yksinäisiä, onko meillä liika käsiaseita, liian vähän huolenpitoa vai onko kulttuurissamme jotain tuhoavaa? Vaikea sanoa mutta sen tiedän että nuorista täytyy pitää parempaa huolta kuin tällä hetkellä pidämme.

 

Nämä taitaa olla seitsemännet kunnallisvaalini. Itsensä tyrkyttäminen on aina vain vaikeampaa. Toisaalta jos ei tee niin on vaikea menestyä. Kampanjoinnilla on suuri merkitys ellei ole super suosittu muuten. Kaikki on vain kalliimpaa ja 4000 euroa ei näy missään. Näin paljon arvelen käyttäväni näissä vaaleissa. Kun itse ei pysty tekemään juuri mitään kuin istumaan ulkona niin rahan merkitys kasvaa. Tosin on minullakin tukijoukkoja jotka auttavat. Ilman heitä olisin pulassa.

 

Minulla on vielä liika esitteitä ja jos haluat jakaa vaikka vähän niitä tai jakaa jonkun toisen esitteen kanssa olen iloinen. Mutta ei tässä kannata ottaa murheita – viime kädessä kansa päättää ja kun on tehnyt kohtuullisesti vaalitöitä se saa riittää. Koko porukkaa kohtaan on tietysi reilua että osallistuu kunnolla kun on mukana.

Last modified on 17.09.2010 15:06
Kalle Könkkölä

Kalle Könkkölä

E-mail: Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen
More in this category: « 17.10.08 20.10.08 »

Add comment